Hoitotyön tutkimussäätiö

Lääkärilehti: Ehdota aihe arvioitavaksi verkkopalvelun kautta

FinCCHTA, Fimea, Duodecim, Hotus ja Palko alkavat yhdessä kerätä hoitosuositusten ja menetelmäarvioiden aiheita yhteisen Ehdota aihetta –verkkopalvelun kautta.

Arvioitavaksi voi ehdottaa hoitoja, laitteita, lääkkeitä, toimenpiteitä, ennaltaehkäiseviä toimia sekä hallinnollisia tukijärjestelmiä.

Uusia aiheita voivat ehdottaa sairaanhoitopiirit, erikoislääkäriyhdistykset, terveydenhuollon ammattilaiset ja päättäjät sekä kansalaiset. Ehdotuksen voi tehdä suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi verkkopalvelussa ehdota-aihetta.fi

Terveydenhuollon menetelmien arviointityön kansallinen koordinointi on keskitetty Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin, FinCCHTA-yksikköön (Finnish Coordinating Center for Health Technology Assessment).

Yksikön keskeisiä tehtäviä ovat hoitoteknologioiden arviointityön koordinointi Suomessa, kansainvälinen HTA-yhteistyö, terveydenhuollon menetelmien arviointi sekä HTA-menetelmäkoulutuksen ja -tutkimuksen vahvistaminen.

Lisätietoja:

Arviointiylilääkäri Miia Turpeinen, miia.turpeinen(at)ppshp.fi, 040 152 2655

www.fincchta.fi

Sivua viimeksi päivitetty 19.2.2019

Ajankohtaista

Hotuksen ja Muistiliiton Muistava-hankkeen toinen antoisa työpaja järjestettiin Tampereella
Vieraat tekevät juhlan. Lämmin kiitos kaikille vuoden 2019 IV symposiumiin osallistuneille! Kiitos myös kaikille esiintyjille sekä työryhmässä mukana oleville!
Hotuksen tutkimusjohtajan Arja Holopaisen avauspuheenvuoro: IV Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium 14.2.2019

Uutisarkisto »