Hoitotyön tutkimussäätiö

Näyttöön perustuvan terveydenhuollon kehittämisohjelma (jatkuva haku)

Näyttöön perustuvan terveydenhuollon kehittämisohjelma

Valmennus antaa konkreettisia työkaluja hoitotyön ja terveydenhuollon näyttöön perustuvaan toiminta- ja palvelukäytäntöjen kehittämiseen. Valmennus lisää ymmärrystäsi näyttöön perustuvasta toiminnasta ja opit toteuttamaan kehitysprojektin ideasta uuden toimintamallin käyttöönottoon.

Valmennuksen sisältö tukee näyttöön perustuvan toiminnan kehitystarpeita ja se kattaa koko näyttöön perustuvan toiminnan prosessin. Opintojaksojen sisällöissä yhdistyy tutkimusnäyttö, hyvien käytäntöjen jakaminen sekä tuote- ja palvelukehitysosaamisen edistäminen.

Tavoitteet

  • Hyvien, näyttöön perustuvien käytäntöjen jakaminen
  • Uusien toimintamallien kehittäminen näyttöön perustuen
  • Palvelumuotoilun työkalujen käyttöönotto näyttöön perustuvassa toiminnassa
  • Verkostoyhteistyön ja moniammatillisen toiminnan edistäminen

Valmennus on suunnattu erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja yksityisen sektorin eri tehtävissä toimiville terveydenhuoltoalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää organisaationsa hoitotyötä, palveluita ja toimintaa.

Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujille maksutonta. Valmennuksen kesto on noin 1-1,5 vuotta. Oppisopimuskoulutus sisältää 8 valmennuspäivää koko ryhmälle ja pienryhmille 3 työpajatilaisuutta. Koulutus ja siihen liittyvä näyttötutkinto johtavat arvostettuun tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon.

LUE LISÄÄ NPT-VALMENNUS OHJELMAN LINKISTÄ

Sivua viimeksi päivitetty 19.2.2019

Ajankohtaista

Hotuksen ja Muistiliiton Muistava-hankkeen toinen antoisa työpaja järjestettiin Tampereella
Vieraat tekevät juhlan. Lämmin kiitos kaikille vuoden 2019 IV symposiumiin osallistuneille! Kiitos myös kaikille esiintyjille sekä työryhmässä mukana oleville!
Hotuksen tutkimusjohtajan Arja Holopaisen avauspuheenvuoro: IV Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium 14.2.2019

Uutisarkisto »