Hoitotyön tutkimussäätiö

Parhaan posterin palkinto Potilasturvallisuutta yhtenäisillä käytännöillä -posterille

Hoitotyön näyttöön perustuvien käytäntöjen levittäminen -hankkeeseen kuuluvan osahankkeen posteri ”Potilasturvallisuutta yhtenäisillä käytännöillä” palkittiin Tampereella 7-8.4.2014 pidetyillä Potilasturvallisuuspäivillä. LINKKI posteriin.

Posteri kuvaa yhtenäisten käytäntöjen kehittämistä käyttäen esimerkkinä käsihygienian toteutumisen toimintamallin jalkauttamista hoitoon liittyvien infektioiden ehkäisemisessä. Toimintamalli on kehitetty yhteistyössä Hoitotyön Tutkimussäätiön ja OYS:n kanssa. Toimintamallin keskeisiä onnistumisen edellytyksiä ovat johdon sitoutuminen, infektioiden torjuntayksikön tuki ja henkilöstön sitoutuminen työyksiköissä. Toimintamallin on ottanut käyttöönsä Kyyhkylän Kuntoutuskeskus ja KYS.

Toimintamalli on saatavilla tämän kevään aikana säätiön sivuilta (www.hotus.fi ) ja on vapaasti hyödynnettävissä sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioissa.

 

Sivua viimeksi päivitetty 17.1.2019

Ajankohtaista

Lasten kaltoinkohtelun tunnistaminen ja siihen puuttuminen - aiheeseen liittyvä video Norjasta sekä muistutus hoitosuosituksesta
Näyttöön perustuvan terveydenhuollon kehittämisohjelma (jatkuva haku)
Uusi näyttövinkki 1/2019 julkaistu: Sepelvaltimotautia sairastava mukaan oman hoitonsa suunnitteluun

Uutisarkisto »