Hoitotyön tutkimussäätiö

Parhaan posterin palkinto Potilasturvallisuutta yhtenäisillä käytännöillä -posterille

Hoitotyön näyttöön perustuvien käytäntöjen levittäminen -hankkeeseen kuuluvan osahankkeen posteri ”Potilasturvallisuutta yhtenäisillä käytännöillä” palkittiin Tampereella 7-8.4.2014 pidetyillä Potilasturvallisuuspäivillä. LINKKI posteriin.

Posteri kuvaa yhtenäisten käytäntöjen kehittämistä käyttäen esimerkkinä käsihygienian toteutumisen toimintamallin jalkauttamista hoitoon liittyvien infektioiden ehkäisemisessä. Toimintamalli on kehitetty yhteistyössä Hoitotyön Tutkimussäätiön ja OYS:n kanssa. Toimintamallin keskeisiä onnistumisen edellytyksiä ovat johdon sitoutuminen, infektioiden torjuntayksikön tuki ja henkilöstön sitoutuminen työyksiköissä. Toimintamallin on ottanut käyttöönsä Kyyhkylän Kuntoutuskeskus ja KYS.

Toimintamalli on saatavilla tämän kevään aikana säätiön sivuilta (www.hotus.fi ) ja on vapaasti hyödynnettävissä sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioissa.

 

Sivua viimeksi päivitetty 15.11.2018

Ajankohtaista

Akuuttigeriatria 15.–16.11.2018, Turussa
Muistiliiton tiedote, julkaistu 13.11.2018: Tutkimusnäyttö vahvistaa: lääkkeetön hoito vähentää muistisairaan haasteellista käyttäytymistä
Musiikkia muistisairaan korville – lääkkeettömistä menetelmistä tutkitusti hyötyä muistisairaan hoidossa

Uutisarkisto »