Hoitotyön tutkimussäätiö

Pysytään pystyssä -opas voitti ensimmäisen palkinnon kansainvälisessä International Safety Media Award-kilpailussa Print media -sarjassa

Hienoja uutisia Kuopiosta! ”Pysytään pystyssä -opas voitti ensimmäisen palkinnon kansainvälisessä International Safety Media Award-kilpailussa Print media -sarjassa. Kilpailussa palkitaan maailman parhaita tapaturmien ehkäisyyn ja turvallisuuteen liittyviä kampanjoita, videoita ja printtituotteita. 

Palkinto luovutettiin Safety 2016 –konferenssin päätösseremonian yhteydessä 21.9. Tampereella. Safety 2016 on yksi maailman suurimmista tapaturmien ja väkivallan ehkäisyn konferensseista.  Pysytään pystyssä -oppaan on laatinut moniammatillinen, Alueellinen kaatumisten ehkäisyverkosto, AKE, joka toimii koko PSSHP:n Erva-alueella.”

Palkinnot oli jakamassa Tampereella ISMAn puheenjohtaja Marcia Howell Alaskasta, kertoo Tarja Tervo-Heikkinen KYS:stä. Tervo-Heikkinen korostaa, että kiitokset tietysti kuuluvat koko AKE verkostolle. AKE-verkostoon kuuluu koko PSSHP Erva, jonka alueella on jo useita paikallisia alaverkostoja.

Voit lukea lisää tästä mielenkiitoisesta asiasta ja AKEn toiminnasta Hotuksen tulevasta uutiskirjeestä, joka ilmestyy lokakuun puolivälissä.

Pysytään pystyssä-opas julkaistiin yhteistyössä Hotuksen kanssa Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamassa  Hoitotyön näyttöön perustuvien käytäntöjen levittäminen -hankkeessa.

Pysytään pystyssä opas ja muut ohjeet kaatumisten ehkäisyyn: http://www.hotus.fi/hotus-fi/kaatumisten-ehkaisy

Lämpimät onnittelut kullan johdosta koko moniammatilliselle AKE-työryhmälle!

 

 

Sivua viimeksi päivitetty 15.3.2018

Ajankohtaista

Mikä on näin mielenkiintoista? Hoitosuositukset. Ne ovat hoitotyön asiantuntijoiden järjestelmällisesti laatimia ja tieteellisesti perustelemia kannanottoja tutkimus- ja hoitovaihtoehtoihin #vaikuttavuus
Tervetuloa "Näytöllä hyviin tuloksiin 2019 -kilpailuun"! Kutsumme työyhteisöt rohkeasti mukaan! #nptsymp
Jokaisella muistisairaalla on oikeus hyvään ja turvalliseen elämään

Uutisarkisto »