Hoitotyön tutkimussäätiö

Sairaanhoitajapäivät 2016: 10.-11.3. Helsingin Messukeskuksessa - Tulevaisuuden eväät #shpaivat

Nyt on aika hankkia Tulevaisuuden eväät yhdessä työkavereiden kanssa. Sairaanhoitajapäivillä rakennetaan silta uuden teoriatiedon ja käytännön välille. Sairaanhoitajapäiviltä löytyy jokaiselle mielenkiintoista sisältöä.
 
Tervetuloa tutustumaan Sairaanhoitajien osastoon 3f11, sieltä löydät myös meidät, Hoitotyön TutkimussäätiönTule pohtimaan kanssamme, miten päästään tutkimusnäytöllä tuloksiin vaikuttavan hoidon varmistamiseksi? Tänä vuonna painopiste on erityisesti asiakaslähtöisyyden näkökulma, jokaisen kansalaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Asiakaslähtöisessä hoitotyössä sekä hoitotyö että palvelut perustuvat tutkittuun tietoon ja näyttöön.
 
Aiheesta syvällisempää tutkimustietoa torstaina klo 15 – 16.30, sessiossa 2, silloin aiheenamme on: Suosituksista käytäntöön 1. Mitä hoitosuositukset ovat TtT, tutkimusjohtaja Arja Holopainen 2. Suosituksen esittely: Potilaan ohjaus laboratorionäytteenottoon (uusi suositus) opetusneuvos Seija Tuokko 3. Suosituksen esittely: Lasten kaltoinkohtelun tunnistamisen tehokkaat menetelmät sosiaali- ja terveydenhuollossa (päivitetty suositus) TtT professori Eija Paavilainen 4. Miten hoitosuositus otetaan käyttöön: TtT, tutkija Anne Korhonen, session puheenjohtajana toimii Teija Korhonen, Hoitotyön Tutkimussäätiöstä
 
Sairaanhoitajapäivien ohjelman löydät osoitteesta https://sairaanhoitajapaivat.fi/ohjelma/
 
Tapahtumaan kuuluu olennaisena osana myös näyttelyalue ja Ihmisen Parhaaksi -palkinto sekä paljon muuta. Laaja kollegojen verkosto ja kattava koulutustarjonta toivottavat palaamaan yhä uudestaan. Näyttelyalueelta löydät paljon maksutonta ohjelmaa. Nyt myös Keynote -luennot ovat kaikille kävijöille avoimet ja maksuttomat!
Sivua viimeksi päivitetty 18.10.2017

Ajankohtaista

Eduskunnassa kunta- ja terveysjaoston kuultavana, aiheina: Yliopistotasoisen terveyden tutkimuksen rahoitus ensi vuoden talousarviossa ja sote-uudistuksessa sekä hoitotyön tutkimuksen merkitys ja rahoitus
Näyttövinkki 9/2017: Teach-back pitkäaikaissairaan henkilön ohjausmenetelmänä
Potilasohjauksen uusia tuulia? – Pelkkä resepti ei riitä

Uutisarkisto »