Hoitotyön tutkimussäätiö

Tutkitun tiedon vieminen käytäntöön ei ole aina helppoa - lue lisää Ashlee Oikaraisen blogista

Mitä näyttöön perustuvuus tarkoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan tasolla ja, miten näyttöön perustuva toiminta yhdistetään omaan työhön? Asiaa valottaa meille Hotuksen ja Skholen yhteistyössä julkaisema kirja, josta  Ashlee kertoo blogissaan.

Kirja julkaistaan pe 19.1. alla lisätietoja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashlee on haastatellut tutkija Anne Korhosta, joka on yksi uuden kirjan kirjoittajista. Kirja syventää käsitystämme siitä että näyttöön perustuva toiminta on pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen prosessi, jota on arvioitava tulosten osoittamiseksi ja toiminnan edelleen kehittämiseksi.

"Anne kertoo, että näyttöön perustuva toiminta on hyvin tunnettu käsite: ”Sitä käytetään monissa tilanteissa myös sloganina. Työyksiköissä saatetaan sanoa, että ”me toimitaan näyttöön perustuvasti”. Suurempana kysymyksenä onkin, missä määrin työyksikössä toimitaan näyttöön perustuvasti?” Lue lisää blogista

Sivua viimeksi päivitetty 19.2.2019

Ajankohtaista

Hotuksen ja Muistiliiton Muistava-hankkeen toinen antoisa työpaja järjestettiin Tampereella
Vieraat tekevät juhlan. Lämmin kiitos kaikille vuoden 2019 IV symposiumiin osallistuneille! Kiitos myös kaikille esiintyjille sekä työryhmässä mukana oleville!
Hotuksen tutkimusjohtajan Arja Holopaisen avauspuheenvuoro: IV Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium 14.2.2019

Uutisarkisto »