Näyttöön perustuvan hoitotyön edistäjä

Tuotamme ja levitämme tutkimusnäyttöä ja tuemme näytön käyttöönottoa sosiaali- ja terveydenhuoltoon

 

Hyvää kesää!

“Uudet potut, lohta!
Vasta heiluu kohta!
Aurinko, tuuli ja vaahtopäät.
Teillekin iloisat Juhannussäät.”

Toivottavat hotuslaiset

Tervetuloa Hotuksen kotisivuille!

Sivuilta löydät ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja näyttöön perustuvasta toiminnasta yleisesti. Esimerkiksi julkaisemiamme hoitosuosituksia ja muita materiaaleja. Osa ruotsinkielisistä sivuista on jo nähtävillä, sivustolle lisätään materiaalia sitä mukaa, kun se valmistuu. Englanninkielisiä sivuja vielä viimeistellään myös kesälomien jälkeen, ne ovat sivu-uudistuksemme viimeisenä valmistuva osio.

“Kirjaudu sisään” -osio on tarkoitettu eri työryhmien sisäiseen työskentelyyn.

Ajankohtaisia uutisia

  • Kalenterivinkki: Potilas- ja asiakasturvallisuus 30.–31.10.2019 (5/29/2019) - Potilas- ja asiakasturvallisuus 2019 -päivien teemat nousevat tänä vuonna Sosiaali- ja terveysministeriön Potilas- ja asiakasturvallisuusstrategiasta 2017-2021. Strategia ohjaa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa kohti yhtenäistä turvallisuuskulttuuria ja edistää sen toteutumista. Lue lisää tästä mielenkiintoisesta moniammattillisesta tapahtumasta, missä myös Hotus on mukana tapahtuman sivuilta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä: Farmasialiitto, Lääkäriliitto, Talentia, Potilasturvallisuusyhdistys, Potilasvakuutuskeskus, Hoitotyön tutkimussäätiö, Sairaanhoitajaliitto ja Fioca...
  • Webinaari tänään 27.5.2019 klo 13:00, jonka aiheena on: Tutkimusklubi-toiminta (5/27/2019) - Muistutus tämän päivän mielenkiintoisesta webinaarista. Webinaarin live-tilaan mahtuu vielä muutamia osallistujia. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, tee se nyt, ottamalla yhteyttä Suomen sairaanhoitajaliiton jäsenpalvelupäällikkö Anne Pienimaahan: anne.pienimaa@sairaanhoitajat.fi – saat tarkemmat tiedot suoraan Annelta webinaaria koskien. Voit lukea ennakkoon asiasta Hotuksen uusimmasta Näyttövinkistä 6-2019.

Lue lisää uutisia Ajankohtaista palstalta

Oletko jo tutustunut Näyttövinkkeihin?

Näyttövinkki on hyvälaatuiseen järjestelmälliseen katsaukseen tai hoitosuositukseen perustuva tiivistelmä.

Sen tarkoituksena on levittää kansalaisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille näyttöön perustuvaa tietoa ajankohtaisista aiheista.

Klikkaa itsesi Näyttövinkit -sivulle ja katsele sieltä video, joka vastaa kysymykseen: Mikä on näyttövinkki?

 

 

Toimimme JBI yhteistyökeskuksena

Lue lisää

Toimimme WHO:n hoitotyön yhteistyökeskuksena

Lue lisää