Näyttöön perustuvan hoitotyön edistäjä

Tuotamme ja levitämme tutkimusnäyttöä ja tuemme näytön käyttöönottoa sosiaali- ja terveydenhuoltoon

 

Tervetuloa Hotuksen uudistuneille kotisivuille!

Sivuilta löydät ajankohtaista tietoa Hotuksen toiminnasta ja näyttöön perustuvasta toiminnasta yleisesti sekä julkaisemiamme hoitosuosituksia ja muita materiaaleja.

”Kirjaudu sisään” -osio on tarkoitettu eri työryhmien sisäiseen työskentelyyn.

Ajankohtaisia uutisia

  • Kalenterivinkki: Potilas- ja asiakasturvallisuus 30.–31.10.2019 (5/29/2019) - Potilas- ja asiakasturvallisuus 2019 -päivien teemat nousevat tänä vuonna Sosiaali- ja terveysministeriön Potilas- ja asiakasturvallisuusstrategiasta 2017-2021. Strategia ohjaa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa kohti yhtenäistä turvallisuuskulttuuria ja edistää sen toteutumista. Lue lisää tästä mielenkiintoisesta moniammattillisesta tapahtumasta, missä myös Hotus on mukana tapahtuman sivuilta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä: Farmasialiitto, Lääkäriliitto, Talentia, Potilasturvallisuusyhdistys, Potilasvakuutuskeskus, Hoitotyön tutkimussäätiö, Sairaanhoitajaliitto ja Fioca...
  • Webinaari tänään 27.5.2019 klo 13:00, jonka aiheena on: Tutkimusklubi-toiminta (5/27/2019) - Muistutus tämän päivän mielenkiintoisesta webinaarista. Webinaarin live-tilaan mahtuu vielä muutamia osallistujia. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, tee se nyt, ottamalla yhteyttä Suomen sairaanhoitajaliiton jäsenpalvelupäällikkö Anne Pienimaahan: anne.pienimaa@sairaanhoitajat.fi – saat tarkemmat tiedot suoraan Annelta webinaaria koskien. Voit lukea ennakkoon asiasta Hotuksen uusimmasta Näyttövinkistä 6-2019.

Lue lisää uutisia Ajankohtaista palstalta

Oletko jo tutustunut Näyttövinkkeihin?

Näyttövinkki on hyvälaatuiseen järjestelmälliseen katsaukseen tai hoitosuositukseen perustuva tiivistelmä.

Sen tarkoituksena on levittää kansalaisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille näyttöön perustuvaa tietoa ajankohtaisista aiheista.

Klikkaa itsesi Näyttövinkit -sivulle ja katsele sieltä video, joka vastaa kysymykseen: Mikä on näyttövinkki?

 

 

Toimimme JBI yhteistyökeskuksena

Lue lisää

Toimimme WHO:n hoitotyön yhteistyökeskuksena

Lue lisää