Hotus-hoitosuositus®

Hotus-hoitosuositukset ovat asiantuntijoiden laatimia tutkimusnäyttöön perustuvia suosituksia sosiaali- ja terveydenhuollossa käytettävien menetelmien vaikuttavuudesta, käyttökelpoisuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta sekä niiden merkityksellisyydestä hoitoa tarvitsevalle ja hänen läheisilleen.

Hoitosuositusten avulla pyritään parantamaan hoitotyön laatua ja yhtenäistämään perusteettomasti vaihtelevia käytäntöjä. Hoitosuosituksen käyttöönotto mahdollistaa inhimillisen, oikein ajoitetun, oikean ja vaikuttavan hoidon. Hoitosuosituksen käyttöönotto edellyttää konkreettisia toimintaohjeita ja vastuunjakoa.

Löydät julkaistut hoitosuositukset sivun linkeistä ja valmisteilla olevat suositukset täältä.

Tunnistatko tarpeen Hotus-hoitosuositukselle®? – ehdota aihetta

Oletko huomannut potilaan hoidossa toimintatapoja tai hoitokäytäntöjä, jotka vaihtelevat eri toimintayksiköiden tai työntekijöiden välillä?

Hoitotyön tutkimussäätiö koordinoi kansallisten hoitosuositusten laadintaa. Tarvitsemme apuasi tunnistamaan aiheita, joista tarvitaan hoitosuositus yhtenäistämään potilaan hoitoa. Ehdota aihetta Hotukselle alla olevalla lomakkeella. Voit tarkastaa aiemmin ehdotettuja aiheita täältä.

Ehdotukset

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.