JBI-keskus 10 v – juhlawebinaari 22.10.2020

Kuten monet teistä tietävät, Hotus toimii Joanna Briggs Instituutin Suomen JBI yhteistyökeskuksen isäntäorganisaationa. JBI-keskuksemme täyttää tänä syksynä 10 vuotta ja on saavuttanut Centre of Excellence -statuksen. Tästä kuuluu kiitos meille kaikille: teille keskuksen yhteistyökumppanit, yhteistoimintaosapuolet, katsaustentekijät, CSR-kouluttajat ja jokaiselle verkostossamme.

Jaamme myös linkin kansainväliseen artikkeliin merkkipaaluamme koskien, siellä näkyy monia tuttuja ja tärkeitä henkilöitä viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Kuten lupasimme, juhlistamme 10-vuotista taivaltamme myös Suomessa. Miten sen teemme? Tällä kertaa se tapahtuu asiapitoisen juhlawebinaarin välityksellä, joka on kaikille avoin ja maksuton. Webinaari on 22.10.2020, klo 12-16.

Miksi sitten tarvitsemme jatkossakin JBI-keskuksen Suomessa? JBI-keskus on erikoistunut näyttöön perustuvan toiminnan edistämiseen erityisesti tuottamalla luotettavaksi arvioitua tutkimusnäyttöä järjestelmällisten katsausten muodossa. Lisäksi saamme laajan kansainvälisen verkostomme kautta käyttöömme tietoa näyttöön perustuvan terveydenhuollon edistämiseen.

#yhdessä #näyttökäyttöön #hoitotyönasialla #EBHC

Löydät Suomen JBI yhteistyökeskuksen toimihenkilöt tehtävineen sekä JBI-keskuksen yhteistoimintaosapuolet ja kansalliset yhteistyökumppanit tästä linkistä

Suomen JBI-keskuksen sivuille pääset tästä linkistä

Seuraa ja tykkää meistä: