Muistava-hankkeen päätösseminaari 3. joulukuuta 2020

Hoitotyön tutkimussäätiö (Hotus) on tehnyt yhteistyötä Muistiliiton kanssa kolmivuotisessa (2018–2020) STEA-rahoitteisessa Muistava-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on edistää muistisairaan hyvän ja turvallisen hoidon toteutumista laatimalla muistisairaan asuinmuodon ja siihen liittyvien kysymysten puheeksi ottamista tukeva työkalupakki.

 

Muistava -hanke päättyy seminaarin, joka järjestetään koronapandemian vuoksi etänä. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan:

Torstaina 3.12.2020 klo 13–15, ohjelma saatavissa Hotuksen sivuilta.

Seminaarissa on luvassa puheenvuoroja muistisairautta sairastavan asumisen suunnittelusta ja hankkeessa kehitetyistä Muistava-työkaluista. Seminaari on tarkoitettu muistisairautta sairastaville, omaisille, läheisille, ammattilaisille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, voit ilmoittautua suoraan tästä linkistä. Osallistumislinkki seminaariin lähetetään kaikille tilaisuuteen ilmoittaneille lähempänä seminaaria.

Lisätietoa tästä hankkeesta löydät hankkeen sivuilta: www.hotus.fi/muistava.

Päätösseminaarista julkaistaan myös tallenne, jota on mahdollista katsoa kullekin parhaiten sopivana ajankohtana (2 kk tilaisuudesta).

Tervetuloa mukaan!

Seuraa ja tykkää meistä: