Nähdään symposiumissa ja otetaan #näyttökäyttöön hoitotyössä! (12.02.2019 – 08:38)

Nähdään symposiumissa ja otetaan #näyttökäyttöön hoitotyössä!

Näyttöön perustuvan toiminnan kehittämisessä tarvitaan mm. tutkijoita, kouluttajia, johtajia, asiantuntijatehtävissä toimivia ja jokaista käytännön potilastyössä toimivaa.

Kuvassa Hotuksen tutkijoita, jotka tekevät tinkimätöntöntä työtä meidän kaikkien parhaaksi. Vasemmalla Annukka Tuomikoski, Hannele Siltanen ja Heidi Parisod. Ota vaikka hihasta kiinni ja tule tapaamaan meitä. #verkostoissaonvoimaa #tutkimus #hoitotyö

Hoitokäytäntöjen yhtenäistäminen parhaaseen mahdolliseen tietoon perustuen on edellytys turvalliselle ja laadukkaalle hoidolle. Helmikuun symposium tarjoaa vankan tietopaketin näyttöön perustuvasta toiminnasta. Lue lisää mielenkiintoisesta ohjelmasta tästä linkistä.

Symposium on suunnattu hoitotyöntekijöille, hoitotyön asiantuntijatehtävissä toimiville sekä hoitotyön johtajille ja kouluttajille. Seminaarin järjestävät Hoitotyön tutkimussäätiö sr (Hotus), Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) ja Fioca. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi. Nähdään Kalastajatorpalla!

Tapahtuman tagit Twitterissä: #nptsymp #näytöllätuloksiin #hoitotyö