NPT-symposium

V Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium – uusi ajankohta 9.-10. kesäkuuta 2022

Otamme vakavasti vallitsevan koronatilanteen ja siksi Terveysalan kansallinen näyttöön perustavan toiminnan symposium on siirretty kesäkuulle 2022. Tapahtumaan jo ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä Elämys Groupin toimesta. #nptsymp (tapahtuman tunnus somessa)

Teemana: Hoidon laatu näkyville näyttöön perustuvalla toiminnalla

Tutkimusnäyttöön perustuvat hoitokäytännöt ovat edellytys laadukkaalle hoidolle ja sen toteutumiselle yhdenvertaisesti jokaisen potilaan ja asiakkaan kohdalla kaikissa hoitopaikoissa.

Symposiumin yhteydessä järjestetään Näytöllä tuloksiin -kilpailu ja symposiumiin osallistujat voivat myös ehdottaa posteriesityksiä tapahtumaan.

Järjestäjät: HUS ja HOTUS sekä Suomen JBI yhteistyökeskus

Näytöllä Tuloksiin -kilpailu 2022

Näytöllä tuloksiin -kilpailun tavoitteena on innostaa työyhteisöjä kehittämään näyttöön perustuvia yhtenäisiä käytäntöjä potilaan hoidon tulosten ja kansalaisten terveyden edistämisen sekä sote-palvelujen parantamiseksi.

Kilpailutyöt ja palkittavat

Tapahtuman ohjelma on päivitetty, kolme parasta kilpailuun osallistunutta esittäytyy symposiumissa. Katso päivitetty ohjelma. Kovatasoisen kilpailun palkinnot tullaan jakamaan symposiumissa. Tänä vuonna on luvassa myös kolme kunniamainintaa kolmen parhaan lisäksi. Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! 

Kilpailun palkinnot ovat mahdollistaneet seuraavat tahot, lämmin kiitos seuraaville organisaatioille:

1. palkinto 3 000 € – Suomen sairaanhoitajaliitto ry
2. palkinto 2 000 € – Sjuksköterskeföreningen i Finland rf
3. palkinto 1 000 € – Kustannus Oy Duodecim

Käytäntöjen arvioinnissa kiinnitettiin erityistä huomiota näyttöön perustuvan tiedon hyödyntämiseen kehittämisen eri vaiheissa sekä prosessin kuvaukseen. Hyvässä käytännön kuvauksessa täyttyivät seuraavat kriteerit:

  • Hanke on innovatiivinen ja merkittävä potilaan hoidon, hoitoprosessin tai terveydenhuollon ammattilaisten työn kannalta.
  • Ongelma, johon ratkaisua etsitään, on kuvattu selkeästi seurantatiedon tai tilannetta kuvaavan mittaustuloksen avulla.
  • Kehittämisprosessi on kuvattu selkeästi ja siitä ilmenee käytetyt menetelmät, mukanaolevat toimijat sekä millaista näyttöä kehittämisen aikana on hyödynnetty.
  • Tulokset on osoitettu seurantatiedon avulla.
  • Toiminnan vakiinnuttaminen on kuvattu ja toiminta on monistettavissa muihin organisaatioihin.

Lue lisää kilpailun yhteisistä kriteereistä täältä

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka: 9.-10. kesäkuuta 2022, Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki – huomioithan että tapahtumapaikka on muuttunut. Tapahtuma järjestetään ensisijaisesti live-tapahtumana. Koronatilanteen niin vaatiessa, paikalliset kokoontumisrajoitukset huomioiden, tilaisuus voidaan järjestää virtuaali-/hybridimuotoisena.

Ohjelma

Osallistumismaksut (sisältää ohjelman, kahvit ja lounaan) – maksuliikenteen hoitaa yhteistyökumppanimme Elämys Group. Hintamuutokset mahdollisia, uudet hinnat tarkentuvat tammikuun lopussa.

Hinnat
2 päivää:  470 euroa + alv 24 %/osallistuja
1 päivää: 370 euroa + alv 24 %/osallistuja

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Huomioithan, että tapahtuman järjestäjä noudattaa paikallisia suosituksia ja rajoituksia, tarkemmat tilannekohtaiset tiedot:  Aluehallintoviraston sivuilta

Majoitusta koskien

Tapahtumamme konferenssimajoituksen sopimuskoodi on BNPT. Koodi mahdollistaa sopimushintaisen majoituksen tapahtumapaikkaamme Original Sokos Hotel Presidenttiin. BNPT-koodilla huoneiden hinnat ovat seuraavat: Standard 1hh à 165 €/yö ja standard 2hh à 185 €/yö. Jokainen osallistuja vastaa majoituskuluistaan.

Huonekiintiössä on rajattu määrä huoneita, jotka vapautuvat automaattisesti, ellei niitä ole varattu peruutuspäivämääriin mennessä. Hotellin osoite: Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

Posteriesitykset

Symposiumin yhteydessä järjestetään posterinäyttely. Kiitos kaikille posteriehdotuksena lähettäneille! Tiivistelmät on arvioitu ja yhteyshenkilöille on ilmoitettu päätöksestä.

Valitut posterit tulevat olemaan esillä perinteisessä muodossa tapahtuman ajan paikan päällä. Ainakin yhden henkilön tulee olla tapahtumassa paikan päällä esittelemässä hyväksyttyä posteria. Lippujen hinnat sekä ilmoittautuminen löytyvät sivun oikeasta reunasta.