NPT-symposium

V Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium järjestetään 9.-10. helmikuuta 2022

Teemana:

Hoidon laatu näkyville näyttöön perustuvalla toiminnalla

Tutkimusnäyttöön perustuvat hoitokäytännöt ovat edellytys laadukkaalle hoidolle ja sen toteutumiselle yhdenvertaisesti jokaisen potilaan ja asiakkaan kohdalla kaikissa hoitopaikoissa.

Symposiumin yhteydessä järjestetään Näytöllä tuloksiin -kilpailu ja symposiumiin osallistujat voivat myös ehdottaa posteriesityksiä tapahtumaan.

#nptsymp (tapahtuman tunnus somessa)

Järjestäjät: HUS ja HOTUS sekä Suomen JBI yhteistyökeskus

Näytöllä Tuloksiin -kilpailu 2022

Näytöllä tuloksiin -kilpailun tavoitteena on innostaa työyhteisöjä kehittämään näyttöön perustuvia yhtenäisiä käytäntöjä potilaan hoidon tulosten ja kansalaisten terveyden edistämisen sekä sote-palvelujen parantamiseksi. Kolme parasta käytäntöä palkitaan ja voittajat saavat mahdollisuuden esitellä hankettaan symposiumissa. Ilmoittautuminen kilpailuun on sulkeutunut 31.10.2021.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Peukut pystyyn!

Kilpailun palkinnot:

1. palkinto 3 000 €
2. palkinto 2 000 €
3. palkinto 1 000 €

Käytäntöjen arvioinnissa kiinnitetään erityistä huomiota näyttöön perustuvan tiedon hyödyntämiseen kehittämisen eri vaiheissa sekä prosessin kuvaukseen. Hyvässä käytännön kuvauksessa täyttyvät seuraavat kriteerit:

 • Hanke on innovatiivinen ja merkittävä potilaan hoidon, hoitoprosessin tai terveydenhuollon ammattilaisten työn kannalta.
 • Ongelma, johon ratkaisua etsitään, on kuvattu selkeästi seurantatiedon tai tilannetta kuvaavan mittaustuloksen avulla.
 • Kehittämisprosessi on kuvattu selkeästi ja siitä ilmenee käytetyt menetelmät, mukanaolevat toimijat sekä millaista näyttöä kehittämisen aikana on hyödynnetty.
 • Tulokset on osoitettu seurantatiedon avulla.
 • Toiminnan vakiinnuttaminen on kuvattu ja toiminta on monistettavissa muihin organisaatioihin.

Lue lisää kilpailun yhteisistä kriteereistä täältä

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka: 9.-10. helmikuuta 2022, Original Sokos Hotel Tripla, Pasila, Helsinki

Ohjelma

Osallistumismaksut (sisältää ohjelman, kahvit ja lounaan) – maksuliikenteen hoitaa yhteistyökumppanimme Elämys Group:

 • Early bird-hinnat voimassa 14.1.2022 saakka
  2 päivää: 410 euroa + alv 24 % /osallistuja
  1 päivää: 310 euroa + alv 24 %/osallistuja
 • Normaalihinnat 15.1.2022 alkaen
  2 päivää:  470 euroa + alv 24 %/osallistuja
  1 päivää: 370 euroa + alv 24 %/osallistuja

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Huomioithan että tapahtuman järjestäjä noudattaa paikallisia suosituksia ja rajoituksia, tarkemmat tilannekohtaiset tiedot:  Aluehallintoviraston sivuilta

Ehdota posteria

Posteriesitykset

Symposiumin yhteydessä järjestetään posterinäyttely. Kiitos kaikille posteriehdotuksena lähettäneille! Tiivistelmät arvioidaan ja yhteyshenkilöille ilmoitetaan päätöksestä 17.12.2021 mennessä.

Valitut posterit tulevat olemaan esillä perinteisessä muodossa tapahtuman ajan paikan päällä. Ainakin yhden henkilön tulee olla tapahtumassa paikan päällä esittelemässä hyväksyttyä posteria. Lippujen hinnat sekä ilmoittautuminen löytyvät sivun oikeasta reunasta.