NPT-symposium

V Terveysalan kansallinen näyttöön perustuvan toiminnan symposium – uusi ajankohta 9.-10. kesäkuuta 2022

Otamme vakavasti vallitsevan koronatilanteen ja siksi Terveysalan kansallinen näyttöön perustavan toiminnan symposium siirretään kesäkuulle 2022.

Tapahtumaan jo ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä Elämys Groupin toimesta.

Teemana:

Hoidon laatu näkyville näyttöön perustuvalla toiminnalla

Tutkimusnäyttöön perustuvat hoitokäytännöt ovat edellytys laadukkaalle hoidolle ja sen toteutumiselle yhdenvertaisesti jokaisen potilaan ja asiakkaan kohdalla kaikissa hoitopaikoissa.

Symposiumin yhteydessä järjestetään Näytöllä tuloksiin -kilpailu ja symposiumiin osallistujat voivat myös ehdottaa posteriesityksiä tapahtumaan.

#nptsymp (tapahtuman tunnus somessa)

Järjestäjät: HUS ja HOTUS sekä Suomen JBI yhteistyökeskus

Näytöllä Tuloksiin -kilpailu 2022

Näytöllä tuloksiin -kilpailun tavoitteena on innostaa työyhteisöjä kehittämään näyttöön perustuvia yhtenäisiä käytäntöjä potilaan hoidon tulosten ja kansalaisten terveyden edistämisen sekä sote-palvelujen parantamiseksi. Kolme parasta käytäntöä palkitaan ja voittajat saavat mahdollisuuden esitellä hankettaan symposiumissa. Ilmoittautuminen kilpailuun on sulkeutunut 31.10.2021.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Peukut pystyyn! Kilpailun palkinnot tullaan jakamaan symposiumissa.

Kilpailun palkinnot:

1. palkinto 3 000 €
2. palkinto 2 000 €
3. palkinto 1 000 €

Käytäntöjen arvioinnissa kiinnitetään erityistä huomiota näyttöön perustuvan tiedon hyödyntämiseen kehittämisen eri vaiheissa sekä prosessin kuvaukseen. Hyvässä käytännön kuvauksessa täyttyvät seuraavat kriteerit:

 • Hanke on innovatiivinen ja merkittävä potilaan hoidon, hoitoprosessin tai terveydenhuollon ammattilaisten työn kannalta.
 • Ongelma, johon ratkaisua etsitään, on kuvattu selkeästi seurantatiedon tai tilannetta kuvaavan mittaustuloksen avulla.
 • Kehittämisprosessi on kuvattu selkeästi ja siitä ilmenee käytetyt menetelmät, mukanaolevat toimijat sekä millaista näyttöä kehittämisen aikana on hyödynnetty.
 • Tulokset on osoitettu seurantatiedon avulla.
 • Toiminnan vakiinnuttaminen on kuvattu ja toiminta on monistettavissa muihin organisaatioihin.

Lue lisää kilpailun yhteisistä kriteereistä täältä

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka: 9.-10. kesäkuuta 2022, Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki – huomioithan että tapahtumapaikka on muuttunut.

Tapahtuma järjestetään ensisijaisesti live-tapahtumana. Koronatilanteen niin vaatiessa, paikalliset kokoontumisrajoitukset huomioiden, tilaisuus voidaan järjestää virtuaali-/hybridimuotoisena.

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

Osallistumismaksut (sisältää ohjelman, kahvit ja lounaan) – maksuliikenteen hoitaa yhteistyökumppanimme Elämys Group. Hintamuutokset mahdollisia, uudet hinnat tarkentuvat tammikuun lopussa.

 • Early bird-hinnat, voimassaoloaikaa jatketaan, tarkempi päivämäärä ilmoitetaan tammikuun lopussa 2022
  2 päivää: 410 euroa + alv 24 % /osallistuja
  1 päivää: 310 euroa + alv 24 %/osallistuja
 • Normaalihinnat
  2 päivää:  470 euroa + alv 24 %/osallistuja
  1 päivää: 370 euroa + alv 24 %/osallistuja

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Huomioithan, että tapahtuman järjestäjä noudattaa paikallisia suosituksia ja rajoituksia, tarkemmat tilannekohtaiset tiedot:  Aluehallintoviraston sivuilta

Posteriesitykset

Symposiumin yhteydessä järjestetään posterinäyttely. Kiitos kaikille posteriehdotuksena lähettäneille! Tiivistelmät on arvioitu ja yhteyshenkilöille on ilmoitettu päätöksestä.

Valitut posterit tulevat olemaan esillä perinteisessä muodossa tapahtuman ajan paikan päällä. Ainakin yhden henkilön tulee olla tapahtumassa paikan päällä esittelemässä hyväksyttyä posteria. Lippujen hinnat sekä ilmoittautuminen löytyvät sivun oikeasta reunasta.