Ohjaatko tai hoidatko työssäsi keuhkoahtaumatautia (KAT) sairastavia henkilöitä perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa?

Haluatko olla mukana kehittämässä hoitotyön sähköistä päätöksentukea ja saada samalla kokemusta asiantuntijatehtävästä?

Hotus on käynnistänyt Hoitotyön sähköinen päätöksentuki -hankkeen, jonka tarkoitus on jatkokehittää potilastietojärjestelmiin integroitua sähköistä päätöksentukea hoitotyön tarpeita vastaavaan suuntaan (lue lisää: www.hotus.fi/hoitotyon-sahkoinen-paatoksentuki). Kokoamme nyt hoitotyön asiantuntijaryhmää, jonka tehtävänä on olla mukana kehittämässä hoitotyöhön ja keuhkoahtaumatautia (KAT) sairastavien potilaiden hoitoon kohdentuvaa sähköistä päätöksentukea. Asiantuntijaryhmässä pääset ideoimaan ja antamaan palautetta hoitotyöntekijöille suunnatuista sähköisen päätöksentuen muistutteista ja viesteistä. Asiantuntijaryhmässä toimiminen ei edellytä matkustamista tai erityistä valmistautumista, vaan ainoastaan kokemusta KAT-potilaiden hoidosta. Toivomme mukaan työuransa eri vaiheissa olevia hoitotyöntekijöitä. Ryhmässä työskentely sisältää muutamia etäpalavereita kanssamme sekä lyhyiden tekstien kommentointia. Emme pysty maksamaan korvausta ryhmässä toimimisesta, mutta kirjoitamme halutessasi todistuksen osallistumisesta kyseiseen asiantuntijatehtävään.

Jos olet kiinnostunut asiantuntijaryhmässä toimimisesta, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse hotus(a)hotus.fi, ja kerro yhteydenotossa 1) nimesi, 2) sähköpostisi, mihin toivot yhteydenottoa, ja 3) missä työskentelet KAT-potilaiden kanssa.

Asiantuntijaryhmän toiminta alkaa 1.6. ja jatkuu syksyyn 2020. Ryhmässä voi toimia joustavasti omien aikataulujen mukaisesti yhdessä sopimassamme aikaraamissa.

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa tärkeän asian puolesta ja päästä kehittämään hoitotyötä innostavassa porukassa!