Sairaanhoitajien opiskelijaohjausosaamisen varmistaminen on välttämätöntä, sanoo 6.9.2019 väittelevä Anna-Maria Tuomikoski

Tuomikosken mukaan sairaanhoitajien opiskelijaohjausosaamisen varmistaminen on välttämätöntä, jotta laadukas opiskelijaohjaus toteutuu. Laadukkaan opiskelijaohjauksen avulla voidaan turvata opiskelijoiden ammatillisuuden ja ammatti-identiteetin kehittyminen käytännön harjoittelun aikana. Käytännön harjoittelusta kysyttäessä Tuomikoski toteaa, että lähes puolet sairaanhoitajien opinnoista tapahtuu käytännön harjoittelussa.

Voitte lukea lisää tästä mielenkiintoisesta väitöksestä Oulun yliopiston sivuilta, virallisesta tiedotteesta, josta löytyy linkki väitöskirjaan.

”Toivotamme Annukalle onnea ja menestystä väitöspäivälle!” Annukka on meille läheinen kollega ja ystävä, joka työskentelee Hotuksen tutkijana.

 

Yllä olevassa kuvassa on väittelijä TtM, Terveystieteiden maisteri Anna-Maria Tuomikoski, jonka tiedekunta ja yksikkö on Oulun yliopiston tutkijakoulu, Lääketieteellinen tiedekunta, Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikkö