Ajankohtaista

Hoitosuositukset, näyttövinkit sekä muut julkaisut ja raportit

Selaa Hotuksen tuoreimpia julkaisuja täältä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajankohtaista

  • Nyt on juhlavuosi: WHO on julistanut vuoden 2020 sairaanhoitajien ja kätilöiden vuodeksi  (1/18/2020) - Juhlavuoden kunniaksi haluamme tuoda esille sairaanhoitajien tekemän työn monipuolisuutta ja nostaa työn arvostusta. Sairaanhoitaja on koulutettu huippuosaaja ja rautainen ammattilainen, jonka kohtaamme monissa eri työtehtävissä mm. sairaanhoitajana, kätilönä, terveydenhoitajana, ensihoitajana, erikoistuneena sairaanhoitajana, asiantuntijana, asiantuntijahoitajana. ”Olisiko paikallaan osoittaa arvostusta näitä huippuosaajia kohtaan sekä sanoissa että teoissa ja lopettaa puhuminen heistä ”käsipareina”?” #respect #Sairaanhoitajat #kätilöt #yhdessä #hoitotyönasialla2020...
    Lue lisää
  • Muistisairaan henkilön päivittäistoiminnoista suoriutumisen tukeminen, Lääkkeettömät menetelmät hoitotyössä -hoitosuositus (12/18/2019) - Muistisairaan hoidon tavoitteena on, että muistisairas voi elää sairaudestaan huolimatta mahdollisimman täysipainoista ja omannäköistään elämää omien voimavarojensa puitteissa. Tämän uuden hoitosuosituksen tarkoituksena on tarjota kriittisesti arvioituihin tutkimuksiin perustuva näyttö lääkkeettömistä menetelmistä, joita voidaan hyödyntää hoitotyössä tukemaan muistisairaan päivittäistoiminnoista suoriutumista. Hoitosuosituksen lopullisena tavoitteena on edistää muistisairaiden täysipainoista elämää toimintakykynsä puitteissa saamansa tuen turvin.
  • Kaksi uutta mielenkiintoista ja ajankohtaista Näyttövinkkiä on julkaistu! (12/18/2019) - Käyttöönne kaksi Näyttövinkkiä, olkaa hyvä! Näyttövinkki 13/2019 vastaa kysymykseen: Mitkä leikkausta edeltävät tekijät ovat yhteydessä huonoon kivunhallintaan leikkauksen jälkeen? Toisen kiinnostavan Näyttövinkin 14/2019 aihe vastaa kysymykseen: Miten liikuntaharjoittelu vaikuttaa gerasteniasta kärsivien ikääntyneiden fyysiseen toimintakykyyn?  

Selaa Ajankohtaista-palstan arkistoa tästä.