Suomen JBI yhteistyökeskuksen uudeksi varajohtajaksi on valittu Virpi Jylhä

Suomen JBI yhteistyökeskuksen johtokunta on valinnut viime kokouksessaan 22.2.2022 uudeksi JBI-keskuksen varajohtajaksi Virpi Jylhän, yliopistonlehtori, UEF, Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinto, ft AMK, FT. Virpi valittiin tehtävään Kaija Sarannon ja Tuovi Hakulisen luovuttua varajohtajatehtävistään. Onnittelut Virpille!

Johtajiston pääasiallisena tehtävänä on kehittää keskuksen toimintaa ja valmistella johtokunnassa käsiteltävät asiat. Virpi toimii myös keskuksen johtajan varahenkilönä. Suomen JBI yhteistyökeskuksen toimihenkilöt ja tehtävät löytyvät tästä linkistä.

 

Suomen JBI yhteistyökeskus on JBI:n hallinnollisesti itsenäinen yhteistyökeskus. Suomen JBI yhteistyökeskuksen tehtävänä on näyttöön perustuvan terveydenhuollon edistäminen sekä järjestelmällisten katsausten tuottaminen. Järjestelmällisissä katsauksissa kootaan ja tiivistetään tulokset luotettaviksi arvioiduista tutkimuksista. Katsauksia voi hyödyntää päätöksenteossa. Isäntäorganisaationa toimii Hoitotyön tutkimussäätiö. Lisätietoja JBI-keskuksesta

Seuraa ja tykkää meistä: